Betty, Tyra & Meya


Hej på er! Hur har ni det efter helgerna?

Vi lever i den där lilla ROSA BUBBLAN just nu, ni vet när världen där utanför knappt existerar. 😀 Men snart vaknar vi nog upp i verkligheten igen så vi passar på att njuta (och sova när vi kan)!

Vi är SÅ tacksamma för våra tre döttrar, så fina.

Betty och Tyra träffar sin lillasyster för första gången. På Vårdhotellet 1 januari 2012

Betty förklarar för Tyra: "Hon är liten så du måste vara försiktig!" 🙂

Betty född 2008-10-30

Tyra född 2010-05-22

Meya född 2011-12-31

Kvällsmys!

Det som är allra jobbigast just nu är allt bråk och tjafs som Tyra och Betty håller på med. De leker ju jättebra, skrattar och busar, men sedan vänder det och det blir bråk och skrik. Men när alla 3 kommer in i tonåren så längtar vi nog tillbaka till småbarnsåren…hahaha.

Storasyster Betty 3 år och 2 månader med lilla Meya 1 dag.

Storasyster Tyra 1 år och 7 månader med Meya

Stora brorsorna har inte träffat sin nya lillasyster ännu, de är fortfarande hos sin pappa. Linus ville träffa henne och Gustav säger att han inte bryr sej…mmm så är det. Just nu tror jag att Gustav bara bryr sej om sin ”nya” tjej. 😉

Linus 1993-02-28

Gustav 1996-02-22

Älskar alla mina fina fem barn!

Nä nu ska jag äta nåt och sedan ta och börja skriva på min förlossningsberättelse, så kanske den kommer ut ikväll -eller i morgon. 😀 Sundsvalls tidning ringde och ville göra en intervju också, fast det hade jag ingen ork till i förrgår, men kanske idag. 🙂

Puss & kram

"Kom igen morsan, sluta gömma käket, jag vet att det finns här!" 😉 Meya ett dygn gammal.

Höll på att glömma. FETT GRATTIS till min yngsta lillasyster JOHANNA som fyller 30 år idag!!!!! HIPP HIPP HURRA. Syns på lördag, stoooor kram.

9 comments

  1. Linda says:

    Så fina bilder på lilla Meya och de stolta storasystrarna.
    Passa på att njuta nu bara, tiden går så fort, Kramar

  2. Sari says:

    Stort grattis till lilla vackra Meya! Jag tror det är en liten tyriskopia, dvs mamma upp idan!! Hör av dig när du klivit ur din rosa bubbla så man får komma förbi och titta på lilla pralinen!

    Kram

Lämna ett svar