Betty 5 år

Hej kära vänner!

Jag har haft fullt upp den senaste tiden, bloggen har fått hamna i skymundan. Fullt upp mycket beroende på att jag och mina kollegor jobbade sista dagen på CGI idag. Har lagt fokus på arbetet samt har hunnit med att gå en kortare grundkurs i bokföring. Har sökt jobb och var nyligen på en av två intervjuer som jag blivit kallad till på senaste tiden. Självklart så har min familj fått resterande energi som fanns kvar av mej. Om det funnits någon…hahaha.

Ska jag vara ärlig så har det varit skitjobbigt den senaste tiden. HATAR att skiljas från mina kollegor. Vi har jobbat så nära, verkligen kunnat vara oss själva och så skönt att vi har samma sjuka -ja ibland löjligt sjuka- humor. Älskar dessa tjejer! Vad jag ska göra nu? Ja…det får framtiden utvisa. Jag försöker vara den positiva person som jag i grunden är, men det är tufft ibland. Vill helst ha något inplanerat, vill veta…vad som händer. Just nu vet jag bara att jag har ett gäng månader med lön -så det är en trygghet förstås, men jag vill ha jobb nu! 🙂 Mmmm vi får se vad som händer.

Men för att återkoppla till rubriken… 😀 Betty fyllde ju 5 år igår. Vår fina stora tjej!

"Se så stor jag är!" :)

”Se så stor jag är!” 🙂

Här kommer ett gäng bilder från Bettys födelsedag:

245

En av alla fina presenter

En av alla fina presenter

Tre snygga killar! :)

Tre snygga killar! 🙂

Snygga tjejer också... :D

Snygga tjejer också… 😀

Meya är busig (som vanligt) :)

Meya är busig (som vanligt) 🙂

Tyra myste mycket med lilla kusinen Tilda. :)

Tyra myste mycket med lilla söta (och snälla) kusin Tilda. 🙂

När ska Tyra sluta med "tutten" tro?!

När ska Tyra sluta med ”tutten” tro?!

Stort GRATTIS till vår älskade BETTY!!! Nu laddar vi batterierna för på lördag blir det Halloween party/5-års kalas för Bettys kompisar. Ett helt gäng med små häxor eller kanske små djävular….hu! 😀

KRAM

 

 

 

2 comments

Lämna ett svar