Andra pappalediga veckan…

…för Jocke och alltså andra arbetsveckan för mej.

Tyra tog sina första riktiga steg  i lördags (10 månader och 18 dagar gammal) när jag var hemma och inte på jobbet (TACK O LOV) … 😀 Hon stapplade fram 4-5 duktiga steg. Snart kan man inte kalla vår lilla minsting för bebis. Söta gullungen vår.

Här kan man kalla henne för bebis iaf. En alldeles nyfödd Tyra

Bytet flyter på väldigt bra för alla inblandade. Tyra och Betty tycker att det funkar lika bra med pappa hemma på dagarna…snyft snyft. Hahaha. Nä det är verkligen jätteskönt att allt fungerar bra, det är ju det man vill att barnen ska känna att mamma och pappa duger lika bra. Fast jag får nog jobba på det jämställda lite, för när något går sönder så säger Betty bara att Pappa ska få laga! 😀

KÄRLEK!

Jocke tar sin hemmaroll på största allvar! Betty får vara ledig från förskolan även denna vecka och de har redan hunnit baka 3 (!) gånger, varav en gång Chokladbiskvier! Han piskar mattor, städar och tar av och på geggiga galonbyxor och när jag kommer hem så står maten (nästan) på bordet. 😀

På jobbet så har jag kommit in i rutinerna igen, en hel del är ju nytt och konstigt vore det väl annars eftersom det är 2,5 år sedan som jag jobbade. MEN det känns väldigt bra att vara tillbaka faktiskt.Det går bättre än vad jag trodde att vara ifrån tjejerna. Men mycket beror nog på att jag vet att de har det bra med pappa, det blir nog värre när det är dags för inskolning på förskola. Men det tar vi då…

Nu måste jag packa ”gymväskan” så det blir någon träning av i morgon. Å kanske sova några timmar. Godkväll eller ha en toppenskön dag om ni läser detta senare.! 🙂

2 comments

  1. CiliaH says:

    Åh vad härligt att det går bra på jobbet och hemma! Kan säga att ja känner igen det därmed pappa laga men jag tänker inte jämställa mig på den punken för jag har inte tid att laga saker med 😉

    Ha en fin kväll och ett gott träningspass imorgon 🙂

    KRAM

Lämna ett svar