4 dagar kvar till jul

För några helger sedan så tog jag bilder till julkorten och det var INTE lätt att få mina älskade döttrar på samma bild…


…här ser ni hur några blev som jag inte valde. Ganska roliga ändå att ha kvar ju! 🙂

Idag har vi skickat julkorten (samt tradera saker och blocket saker) och vi har även varit på stan och handlat klart alla julklappar. Känns bra att bocka av. 🙂

För tredje julen i rad (lika länge som vi har bott här) så firar vi jul här hemma. I år blir vi 13 stycken totalt. Varav 7 är barn. Inte så många, men väldigt mysigt ändå. 🙂 Det är min mamma, pappa och min syster Jenny med familj som vi firar med i år. Vi har julmaten kvar att handla/laga och även granen. Jag gick runt och tittade på vår tomt innan snön kom, men jag såg ingen som skulle duga till julgran så det kanske blir till att köpa en i år? Det tar vi på onsdag då Jocke har semester. Vart/med vilka firar ni jul? 🙂

10 comments

 1. CiliaH says:

  Absolut skönt att bocka av de där att göra listorna. Här har jag maten kvar att fixa, i övrigt är jag klar och det är såååå skönt 😀

  Julafton firar lilla varianten av familjen hemma hos mor och far tillsammans med lillsyster och hennes minivariant av familj. På juldagen blir det sen stort julkalas med alla barnen, Mickes syster med familj, Mickes mor, mina föräldrar och eventuellt lillsyster med stora varianten av familj 🙂

  Kram

 2. Carina says:

  Kommer så väl ihåg när vi skulle fota våra 3 barn till ett gemensamt julkort…det var innan digitalkameran.
  Det var bara att knäppa och hoppas på det bästa:)
  Vi ska fira jul hemma hos oss i år…vi blir 10 stycken. Trångt och mysigt:)
  Ha det fint!
  Kramar//Carina

 3. sara - mamma till wilda says:

  Det låter så härligt när du skriver det och jag ser det framför mig. Alla ni i ert fina hem med en massa god mat och dryck. Massa skratt och många kramar =)

  Här ska det firas i vår lägenehet =

 4. alegni says:

  vad roligt att ni blir så många i jul!
  ända sedan min gubbe och jag gifte oss har vi firat jul i vårt hem tillsammans med mina föräldrar och med svärmor, så länge hon ännu var vid god vigör (hon dog förra året).
  vore ju trevligt att vara ännu fler, men gubben har inga syskon, och mina styvsyskon har jag inget intresse av att fira jul med, förutom då min styvsysters dotter minna från stockholm som ibland firat med oss. hon är alltid välkommen, men vill numera fira med sin mamma, som är ensamstående. invecklat? jo, min ”släkt” är det… 😉
  kram
  ingela

 5. Millan says:

  Jag tycker det låter perfekt med det antalet personer ni ska fira jul. Vår jul börjar hos barnens mormor med julmat och Kalle Anka och sen åker vi hem till vår skånegård ute på landet där vi fortsätter med tomte, julklappar och gottebord. Skönt att avsluta hemma för då kan Tirian (20 månader) somna i sin spjälsäng. Hos oss är det bara Tirian som är barn förutom mina stora barn på 15 och 20 år. Min syster o hennes sambo kommer oxå och så barnens mormor. Det blir lagom. God Jul på dig och Tack för att du delar med dig av ditt liv till oss bloggläsare.

 6. Grodmamman says:

  Vi ska fira julen hemma hos oss för första gången på mycket länge. Vi blir minst 12 personer, ev 14. Det är min mamma, min mormor, mina svärföräldrar och min yngste bror med familj. Ev kommer min mammas sambo med dotter också.
  Kram

 7. A House With A View says:

  Suuuuuperfina bilder av gulliga tjejor!!! Här blir vi lite färre till jul för en gång skull! Räknar med 8 pers och det känns helt ok efter att ha haft ca 25 gäster de senaste åren, pust!

  Kraaaaaaaaaaaaaaaam aka

Lämna ett svar