13 dagar kvar…

20140622-103844-38324998.jpg

Oj vad tiden går fort!!! Tänk att dagen snart är här. 🙂

Jocke har semester nu, det är skönt för vi har massor att göra.
Jag måste sy ihop alla lösa trådar också. Jodå, det är endel sådana kvar. Avstämningar att göra.

Jag har suttit med datorn och fixat Festprogram. Laddar ner nya teckensnitt och lekt. SÅ roligt att jobba med layout!

Jocke bygger fler bord och bänkar. Det ska byggas och målas. Sedan ska allt röjas ut ur logen så vi kan göra rent och ställa allt på plats. INREDA! Åh vad jag längtar.

På torsdag så ska jag fixa ögonbryn och göra en ögonfransförlängning. Det ska bli spännande att se hur det blir och dessutom fantastiskt skönt att slippa sminka på mascara några veckor i sommar.

Loppisrundor ska vi hinna med också.
Och en massa annat. Som inköp.

Nu ska jag gå och färga utväxten. Måste färga en gång till innan bröllopet också. Jo så är det.

Vill du läsa mer om bröllop så klicka in på kategori Bröllop här ovan.

5 comments

 1. Lena says:

  Hej Helena.
  Det är SÅ roligt att läsa om era förberedelser inför bröllopet då jag också ska gifta mig, men i början av augusti. Ska nu i veckan ordna med festprogram tänkte jag. Har du något speciellt program du gör dina i? Vet inte var jag ens ska börja…
  På allt ditt fix tror jag ert bröllop blir helt fantastiskt! Hoppas att ni får en underbar dag med nära o kära.
  Kram!

 2. Helena says:

  Lena: Vad kuuul att ni också ska gifta er. Grattis och lycka till! 🙂
  Det finns säkert tusen bättre ställen att göra festprogrammen i, men jag gillar Publisher! Jag började göra programmet som Bröllopsguiden har, men jag gillade inte det alls. Men många säger att det är bra, så ta en titt där annars. Bordsplaceringen gjorde jag där först. Men sedan ritade jag om den enkelt och vanligt i Publisher.
  Det beror nog på vad man är van vid sedan förut, jag har mest jobbat i publisher när det varit något liknande.
  BRA att du börjar nu för det tog tid. TID att komma på innehållet också. För mej iaf 🙂
  TACK hahaha man kan ju tro/hoppas att vårt bröllop blir bra/fint med allt mitt fix, men det vet man ju inte förrän dagen är inne. Nja eller dagen innan iaf. 🙂 Men vi HOPPAS på en helt fantastiskt dag förstås. Gärna sol och värme också. 🙂 Vilket datum blir det för er? KRAM

 3. Lena says:

  Hej Helena!
  Tack för ditt svar. Blev jättesugen på att sätta igång nu med en gång när jag fick så bra hjälp av dig. Vi gifter oss den 2a augusti. Ska bli sååå kul!
  Kram

Lämna ett svar