1 dag kvar…

…jag är väl aningen sent ute, men jag håller på att sortera alla barnens leksaker. Kastar trasigt, borttappat och sorterar ordentligt. Tar nog ut ett gäng leksaker ut i stallet, som vi gjord förut också. Det blev poppis när vi tog in grejerna igen när vi hade strömavbrott. Som julafton -fast med deras gamla grejer. 🙂 Måste ju göra plats för Tomten lär väl komma med nya grejer…

Annars då? Jo Jocke gör några facklor av stubbar…hm…får kolla vad det blir sedan. 😀 Besikta bilen skall göras idag samt…städa mer. Köttbullarna rullar vi ikväll också. Skinkan är på G. Jocke trodde han hade köpt en färdigkokt, men icke…så den är i ugnen nu. Verkar ta sin lilla tid.

006

 

Jag tittar nog in här en sväng senare också. Om tiden finns. Ni får ha det så bra så länge. KRAM

One comment

 1. Lisa says:

  Hej Helena!
  Du har ett så oerhört vackert kök!
  Hittade nyligen till din blogg då vi köpt ett hus från sent 1800-tal som vi nu ska ta tag i köket med. Sökte lite inspiration och där fanns bloggen din!
  Vår planlösning verkar väldigt lika och vi har också matsal utanför köket med ett valv däremellan. Får jag fråga dig vilka mått din köksö har samt avståndet mellan köksön och skåpen och mellan köksön och valvet? Sitter och planerar i ritprogram men det är så svårt att veta hur om det kommer bli trångt och plåttrigt – något jag absolut inte vill ska hända. Till råga på allt ligger huset 40 mil från där vi nu bor så jag har ingen möjlighet att kolla om mina idéer passar in i verkligheten just nu.
  Hur har ni byggt köksön? Är den också av Ikea Lidingö?

  Otroligt vackert är det i alla fall!

  God fortsättning på nya året!

  /Lisa, en ny bloggföljare

Lämna ett svar