♥ En bebis föds och får presenter

Bloggen ser nästan likadan ut, eller hur? 😀 Det beror på att den är det, ja förutom att jag rensat bort bilder… De barnfria timmarna är för få för att hinna med allt man vill. Men Jocke och jag satt och tittade på olika teman och bilder igår och har en hel del klart. Jag tror inte att jag väljer ett nytt tema. Det blir nog bra om jag uppdaterar detta tema som jag har nu samt gör en hel del ändringar, mindre plottrigt.  Uppdaterat tema samt ny header och bilder i övrigt. Mmm det blir nog bra! Får se när allt det är klart. Hoppas ni kommer att gilla det också.

Eftersom min laptop gick sönder (tack vare söta Tyris som spillde ut vatten på den) så har jag inte kunnat ladda in bilderna som fanns i systemkameran. Förrän nyligen. Så nu får ni stå ut med lite ”gammalt”. Hihi.

När MEYA föddes…

…så fick hon en hel del presenter!

Här är första presentskörden som jag fotade, hon har fått mer efter det också.

Trämobil, Pingu tallrik och sked, Tavla, PO.P byxor, 2 klänningar, 1 pyjamas, 1 par leggings, 1 stickad overall, 1 Pippitröja (eller Fiskartröja), Snuttefilt, 2 nappar, 4 gosedjur; en kanin, en katt, en nalle och en elefant och 500 kronor.

Stickad overall från KappAhls Newbie, som jag tidigare visat och önskat! 😀

Från min mamma och pappa

Visst är de fina Pippitröjorna? Jag älskar dem och ännu roligare är ju att Betty och Tyra fick likadana i julklapp.

Från Jockes mamma och pappa

Från danska MAILEG kommer denna supersöta elefant!

Från Jockes syster Johanna och Martin

Söta nallen är från Bukowskis och har två kompisar som Tyra och Betty fick när de föddes. Från Jockes mamma och pappa.

SÅ mycket fint till Meya! Och även hennes systrar har fått en massa paket. Ska visa er vad Meya har fått mer sedan.

TUSEN TACK alla!


3 comments

Lämna ett svar