♥ En bebis föds och får presenter -del två

Hej på er!

Här hemma pågår det pyssel. Betty bygger pärlplatta och Tyra målar. Meya ligger på en filt på golvet och gurglar, hon har sovit i princip hela dagen så hon kan gott vara vaken en stund nu! 🙂

♥ ♥ ♥ Här kommer lite bilder på vad Meya fått mer:

Den söta klänningen fick hon av vännerna Erica & Kjetil

Och som att det inte skulle räcka med klänningen så fick hon även den här "gung-kaninen"!!! Tokisar.

Den här söta klänningen fick hon av vännerna Kicki och Micke. Hon hade den på sej på Gustavs 16-årsdag. 🙂

Visar en närbild på ytterligare en klänning som hon fick av Jockes moster och morbror (tror jag ha ha ha jag måste egentligen dubbelkolla vem det var ifrån)

Den här klänningen har ni sett förut. Den fick hon av mina kollegor.

Jag är lite sent ute jag vet…..men IGÅR beställde jag äntligen tackkorten!!! Jag hade helt glömt bort det. När jag tänkte göra det så blev ju min dator förstörd och sedan glömde jag det. Mmmm bättre sent än aldrig va? 😀

Vi har inte bokat tid för fotografering för att vara med i tidningen under nyfödda heller. Dop borde vi också boka…och familjerätten för att ”bevisa” att Joakim är fader till barnet. Jo men just det ÄR bokat iaf ha ha ha. Jag har inte mycket koll nu tror jag. Kanske nåt vi glömt? Få se… möte på Gustavs skola i morgon, tjejerna till dagis, familjerätten på ons och BVC + svärfars födelsedag på tors och Jocke+Helena= 5 år på fredag. ♥

Måste organisera upp saker lite bättre, den här mammahjärnan får inte jobba någonting. Det är bättre att vara på jobbet! Ja om man ska ha lite mer aktiviteter på hjärnan iaf. Hihi.

KRAM

6 comments

 1. anna says:

  å vilka fina klänningar:)
  känns skönt att höra att jag inte är ensam om att glömma saker å inte hinna å så;)

 2. Russin says:

  hej hej..

  så mycket fint Meya fått. .:)

  Sv: Vårt projekt i ladan är att ”förvandla” den till sommarstuga.. 🙂 Ladan står på min pappas tomt och vi har fått den.. Det blir itne så stort men köksvrå, ett rätt stort allrum och tills nästa är blir det även ett sovloft delat på två rum… Och så en liten toa..
  så nog har vi att göra i sommar, haha men det är ju såå kul och spännande och se hur det växer fram..

  kramkrma

 3. Monica says:

  Åh så söta klänningar och kaningunget är väldigt fin också, det finns ju väldigt fina pojkkläder med som tur är för de som inte köper klänningar till dem, gör en del idag kanske;-). Och skicka tackkort, man blir så glad när man får det, man har ju tänkt ut något extra fint och vridit och vänt på det och då är det roligt att ha ett kort som minne sen:-)

Lämna ett svar